Marton i Matić posetili Lukićevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.

LSV

Oni su razgovarali sa sugrađanima o rezultatima postignutim u ovom mandatu, problemima građana u ovom naseljenom mestu, ali i planovima za dalji rad.

- Ukidanje godišnje registracije traktora, inicijativa za pune plate za trudnice, donošenje Zakona o javnoj svojini, samo su neki od rezultata koje smo ostvarili u prethodnom mandatu – izjavio je Matić, dodajući da je primetan porast broja članova kako u Zrenjaninu tako i u naseljenim mestima, ali da je najvažniji resurs koji krasi Ligu kvalitetan kadar i odgovornost ljudi na vodećim pozicijama. Igor Marton je poručio da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i da su u stalnom kontaktu sa sugrađanima.

- Konačno je došlo vreme da Liga socijaldemokrata Vojvodine preuzme vlast u Zrenjaninu, a samim tim i odgovornost za postignuto – istakao je Igor Marton, dodajući da je to potrebno da bi stvari u našem gradu i naseljenim mestima bile drugačije i bolje.

(BILSV, 18.05.2012.)     



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook