Marton započinje susret sa Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 22. 08. 2012. | Komentara: 0

Marton započinje susret sa Zrenjanincima

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton započinje susrete sa građanima. Prvi susret biće održan u sredu, 29. avgusta 2012. godine u prostorijama Gradskog odbora LSV u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 17/5, u terminu 10 do 12 sati.

Aleksandar Marton

Od septembra susreti Martona i građana bića održavani i u mesnim zajednicama i u zgradi Skupštine grada Zrenjanina.

- Neposredan kontakt svakog političara sa građanima je veoma dobra praksa za donošenje političkih odluka. Kao poslanik u Skupštini AP Vojvodine, želim da aktivno učestvujem u rešavanju problema građana Izborne jedinice, koji su me svojim glasovima izabrali za svog predstavnika u najvišem organu AP Vojvodine. Svako ukazivanje na problem, sugestija ili ideja su dobrodošli. – rekao je Marton.

On je najavio i da će aktivirati saradnju sa savetima mesnih zajednica na teritoriji izborne jedinice u kojoj je izabran za poslanika. Marton je pozvao i sve ostale građanke i građane, predstavnike nevladinog sektora, udruženja građana, sportske klubove da uspostave obostranu saradnju i na taj način zajedno utiču na donošenja važnih odluka u Skupštini AP Vojvodine, a sve u interesu grada Zrenjanina.

Marton je izabran za pokrajinskog poslanika većinom glasova u mesnim zajednicama Dositej Obradović, Mala Amerika, Dolja Crni šor, Sava Kovačević, Mužlja, Ečka, Belo Blato, Lukino selo, Mihajlovo i Jankov Most.

(BILSV, 22.08.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook