Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 12. 2018. | Komentara: 0

Marton: Komšić vraćanjem Titove fotografije pokušava da pomiri posvađane

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić vraćanjem fotografije Josipa Broza Tita u svoj kabinet pokušava da pomiri posvađane.

LSV

- Žejko Komšić je u predizbornoj kampanji nagoveštavao vraćanje Titove slike u kabinet. Ovim činom je to obećanje ispunio. Smatram da je Josip Broz Tito za Bosnu i Hercegovinu učinio puno. Žpre svega, načinio ju je ravnopravnim delom Federacije. To je veoma bitno reći, jer je BiH oduvek bila teritorija koju su nogi svojatali. Nacionalisti su u BiH zatvorili fabrike i otvorili frontove. Ti frontovi, nažalost, nisu u potpunosti uklonjeni. Željko Komšić, sasvim je sigurno, pokušava da likom i delom Josipa Broza Tita pomiri posvađane, a državu u kojoj živi učini boljom. To je pozitivan čin – istakao je Marton u izjavi za rubriku „Pitanje & odgovor“ lista Danas.

(SZILSV, 08.12.2018)



Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.
Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook