Marton: Zašto nadležni ne reaguju na izjave Kapetana Dragana o Legiji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 24. 05. 2020. | Komentara: 0

Marton: Zašto nadležni ne reaguju na izjave Kapetana Dragana o Legiji

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton pozvao je nadležne državne organe da reaguju na izjave Dragana Vasiljkovića, poznatijeg kao Kapetan Dragan, u kojima slavi organizatora atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića Milorada Ulemeka zvanog Legija i izvršioca atentata Zvezdana Jovanovića zvanog Zmija.

LSV

Vasiljković je u medijskim istupima rekao da su „Legija i Zvezdan heroji“.

- Osuđeni ratni zločinac Kapetan Dragan je poznat. Njegovi stavovi o ubicama Zorana Đinđića ne čude. Ne čudi ni (TV voditelj Milomir) Marić. Ali, šta rade tužilac, članovi Saveta za štampu, REM? Hoće li reagovati? - napisao je Marton na Tviteru.

 (SzILSV, 24.05.2020)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook