Matić: ne odustajem od onoga što sam pričao u kampanji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 0

Matić: ne odustajem od onoga što sam pričao u kampanji

ZRENJANIN – Član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Mr Vojislav Matić, zahvalio je danas svim biračima koji su mu pružili podršku na nedeljnim izborima za poslanika u Skupštini AP Vojvodine i svim ligašima i aktivistima, koji su mu tokom kampanje pomogli.

LSV

– Liga socijaldemokrata Vojvodine je pred građane Zrenjanina izašla sa jasnom strategijom razvoja Zrenjanina i kampanjom koja predstavlja mene kao stranačkog kandidata. Mi nemamo gazde ni u Beogradu, ni u Novom Sadu i kampanju smo radili bez velikih medijskih poseta zvučnih imena, koja ne žive ovde, koja su odavde otišla u roku od sat vremena i koja ne mare puno za probleme u Zrenjaninu – rekao je Matić. Naglasio je da ligaši, kao i do sada, nisu koristili nedemokratska sredstva kao siguran put do cilja, već su ostali dosledni onome što su govorili, poštujući izbornu volju birača.

Čista kampanja

– U kampanji nismo zalepili ni jedan plakat na nedozvoljenom mestu, nismo pocepali ni jedan plakat naših političkih protivnika, nismo ništa loše rekli o bilo kojem protivkandidatu, i nismo se služili nikakvim drugim sredstvima,kako bismo dobili glasove – dodao je Matić ističući da je Liga vodila čistu i transparentnu političku kampanju, te da je ponosan na ostvareni rezultat.
– Posebno jer smo u mestima u kojima smo imali dobar rezultat na izborima prošle godine, taj rezultat ponovili i sada. To govori da su glasači Lige ostali dosledni i da prepoznaju našu borbu za interese građana Zrenjanina –istakao je Vojislav Matić, obećavši da će se i ubuduće boriti za prava Zrenjaninaca, jer oni, kako je rekao, zaslužuju da žive ponosni zbog onog što su i zbog toga gde žive.

Ne zaboraviti obećanja

– Ovo treba da bude i ostane sredina u kojoj se ostaje i stvara, a ne mesto iz kojeg se odlazi i u koje se ne vraća. To dugujemo ne samo nama, već i onima koji dolaze posle nas. Zbog toga se naša upozorenja da se vojvođanska zemlja ne sme prodavati strancima, koji zaradu mogu i da iznesu iz naše zemlje neće završiti u predizbornoj kampanji – naveo je Matić. On je rekao i da će nastaviti da zahteva da se Zrenjanin decentralizuje formiranjem opština i da je potrebno u taj plan uključiti i sela, u kojima treba otvoriti kancelariju Gradske uprave. Svako treba da živi podjednako dobro kao oni koji žive u centru grada, bez obzira koliko udaljeni od njega bili, dodao je. Takođe, Matić je apelovao na kandidate koji su prošli u drugi krug da ne zaborave na svoja predizborna obećanja i na građane koje će možda predstavljati u pokrajinskoj Skupštini.

(BILSV, 19. 02. 2013.)



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook