Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 24. 03. 2020. | Komentara: 0

Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

Novi Sad, 24. mart 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine iznenađena je činjenicom da je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović tek danas saznao da građani Zrenjanina nemaju ispravnu pijaću vodu. 

Mirovićeva najava slanja dva šlepera vode u Zrenjanin je uzrok njegove zaboravnosti ili potpune nebrige za građane najvećeg grada u Banatu.

LSV

Pokrajinski premijer je mogao u toku svog mandata učiniti mnogo više u cilju rešavanja problema pijaće vode, ali je njegovo interesovanje za ovaj veliki problem bilo izuzetno malo.

U Zrenjaninu je od 2004. godine zabranjena upotreba pijaće vode. Zar je moguće da je jedino rešenje kojeg se Igor Mirović setio pomoć u vidu dva šlepera vode? 

Ne bi li stalni pritisak na državnu vlast dao mnogo bolje rezultate? 

Mirović je imao 1.300 dana da pokaže da je premijer svih građana Autonomne Pokrajine Vojvodine, ali je sve ostalo na dva šlepera vode.

Nameće se jasan zaključak da Igor Mirović nije zainteresovan da iskreno pomogne Zrenjaninu.

Jako loša poruka predsednika Pokrajinske vlade! 

Dejan Čapo,
potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine 
i šef odborničke grupe LSV 
u Skupštini grada Zrenjanina



Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook