Na prvom mestu Interes građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 06. 2012. | Komentara: 0

Na prvom mestu Interes građana

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine ni do sada nije komentarisala tok pregovora sa potencijalnim koalicionim partnerima u Zrenjaninu i to se pokazalo kao veoma dobra odluka, s obzirom na nedavna dešavanja na političkoj sceni grada – izjavio je za Dnevnik Dejan Čapo, predsednik GrO LSV Zrenjanin, dodajući da je Liga u kontaktu sa svim relevantnim strankama u gradu, što kroz formalne sastanke, što kroz neformalne susrete.

Dejan Čapo

- Konkretne informacije saopštićemo kada one budu ozvaničene stranačkim pečatima. U ovom trenutku mogu samo da garantujem da će, kao i do sada, Ligi u pregovorima na prvom mestu biti interesi Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Takođe, želim da napomenem da Liga neće odustati ni od zahteva da se poštuju načela pravne države i demokratskog društva, u kojima ni jedan pojedinac ili grupa nisu iznad zakona – istakao je u izjavi Čapo.

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton saopštio je da je ranije najavljena konstitutivna sednica skupštine grada Zrenjanina, zakazana za 27. jun, odložena za 6. jul.
- Kao predsednik Skupštine grada Zrenjanina, koji ima obavezu sazivanja konstitutivne sednice, do ovog trenutka nisam informisan od strane predsednika gradskih odbora stranaka, koje su prešle cenzus, da je došlo do potpisivanja koalicionog dogovora i formiranja skupštinske većine - piše u saopštenju predsednika zrenjaninske Skupštine.

Marton je ovom prilikom istakao da se nada da će svi politički akteri dati sve od sebe da se u tom roku formira vladajuća skupštinska većina, jer bi, kako je ocenio, sve suprotno tome bilo na štetu građana Zrenjanina.

(BILSV, 26.06.2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook