NAJAVA DOGAĐAJA

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

NOVI SAD, 17. mart - U petak 18. marta, sa početkom u 11 časova, u sali na prvom spratu u prostorijama Glavnog odbora LSV (Trg mladenaca 10), zakazan je sastanak kandidatkinja LSV na izborima za poslanike i poslanice u Narodnoj skupštini Republike Srbije, sa predstavnicama nevladinih organizacija i preduzetnicama iz Vojvodine.

 
Na sastanku će biti reči o temama kojima će se kandatkinje baviti u predizbornoj kampanji, kao i izazovima i problemima sa kojima se žene u civilnom sektoru i preduzetništvu susreću u svom radu, a u vezi sa kojima bi političarke mogle da im pomognu.
 
U ime izborne liste broj 7, BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLJU SRBIJU - Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka, medijima će se pre početka sastanka obratiti članica Predsedništva LSV i kandidatkinja na izborima
mr MAJA SEDLAREVIĆ.
 
Pozivamo vas da izveštavate.
 
Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Najave | Subota, 16. 04. 2016. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, u okviru svojih predizbornih aktivnosti, sutra, u nedelju 17. aprila organizuje malu ploveću muzičku promenadu.
Najave | Četvrtak, 14. 04. 2016. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Novi Sad, 14. april - Kako najbolje unaprediti prava i položaj nacionalnih zajednica u Vojvodini i šta najpre treba učiniti nakon predstojećih izbora, teme su sutrašnjeg sastanka kandidatkinja i kandidata Lige socijaldemokrata Vojvodine za republičke i pokrajinske poslanike i poslanice, odbornike i odbornice, a koji su pripadnici nacionalnih zajednica. 
Najave | Sreda, 13. 04. 2016. | Komentara: 0

Konvencija LSV u Somboru

SOMBOR, 13. april, - Dana, 13. 04. 2016. godine sa početkom u 19.30 sati u Velikoj sali Gradske kuće (Sombor, Trg svetog Trojstva 1) će se održati predizborna Konvencija Lige socijaldemokrata Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook