NAJAVA DOGAĐAJA

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

NOVI SAD, 17. mart - U petak 18. marta, sa početkom u 11 časova, u sali na prvom spratu u prostorijama Glavnog odbora LSV (Trg mladenaca 10), zakazan je sastanak kandidatkinja LSV na izborima za poslanike i poslanice u Narodnoj skupštini Republike Srbije, sa predstavnicama nevladinih organizacija i preduzetnicama iz Vojvodine.

 
Na sastanku će biti reči o temama kojima će se kandatkinje baviti u predizbornoj kampanji, kao i izazovima i problemima sa kojima se žene u civilnom sektoru i preduzetništvu susreću u svom radu, a u vezi sa kojima bi političarke mogle da im pomognu.
 
U ime izborne liste broj 7, BORIS TADIĆ, ČEDOMIR JOVANOVIĆ - SAVEZ ZA BOLJU SRBIJU - Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka, medijima će se pre početka sastanka obratiti članica Predsedništva LSV i kandidatkinja na izborima
mr MAJA SEDLAREVIĆ.
 
Pozivamo vas da izveštavate.
 
Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 



Najave | Ponedeljak, 11. 04. 2016. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

ZRENJANIN, 11. april - Svečana predizborna Konvencija Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održana DANAS, u ponedeljak, 11. aprila, sa početkom u 19 časova u bioskopu Cinema, Kralja Petra I broj 4.
Najave | Utorak, 05. 04. 2016. | Komentara: 0

Predstavljanje kandidata LSV za gradonačelnika Novog Sada

NOVI SAD, 5. april - Sutra, u sredu 6. aprila, u Amfiteatru SPC “Vojvodina”, odnosno SPENS-a, u 12 časova, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad predstaviće medijima kandidate za odbornike LSV u Skupštini Grada Novog Sada i kandidata za gradonačelnika Novog Sada.
Najave | Petak, 01. 04. 2016. | Komentara: 0

Konvencija LSV u Novom Sadu

Svečana predizborna konvencija Lige socijaldemokrata Vojvodine biće održana u nedelju, 03. aprila, sa početkom u 12 časova u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Pozorišni trg 1.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook