NAJAVA DOGAĐAJA - Šta poslanici LSV traže od predsednika Skupštine i Vlade AP Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Utorak, 19. 09. 2017. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA - Šta poslanici LSV traže od predsednika Skupštine i Vlade AP Vojvodine

Novi Sad, 19. septembar 2017 - Saša Šućurović, poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, predstaviće medijima u SREDU 20. septembra u 12h, predlog poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji će biti uručen predsedniku Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Ovim predlogom se,pored ostalih mera: obrazovanje Pokrajinskog štaba za vanredne situacije, proglašenje vanredne situacije, zadužuje Pokrajinska vlada da na osnovu Procene ugroženosti od suše, a u saradnji sa nadležnim republičkim organima, traži mere zaštite poljoprivrednika na teritoriji pokrajine.

Konferencija za medije biće održana u prostorijama LSV, Trg Mladenaca 10, II sprat.

Pozivamo vas da prenesete informacije o ovoj, više nego značajnoj, temi vašoj publici, jer će pored ostalog biti reči i o tome: na koji način LSV smatra da se može reprogramirati dug poljoprivrednika i prilagoditi cena zakupa državne zemlje  u situaciji nastaloj usled suše, kao i prilagoditi politika direktnih subvencija poljoprivrednicima.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Najave | Ponedeljak, 21. 08. 2017. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA - Da li smo sprečili prodaju zemlje strancima

Šta će se dobiti izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu, koje će 24. avgusta 2017. godine biti pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srbije? Koliko će one pomoći da se odloži ili spreči prodaja zemlje strancima reći će predsednik Lige socijaldemorata Vojvodine NENAD ČANAK na sutrašnjoj konferenciji za medije.
Najave | Sreda, 28. 06. 2017. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad 
ALEKSANDAR KRAVIĆ održaće konferenciju za medije u četvrtak 29. juna sa početkom u 11 časova.
Najave | Petak, 31. 03. 2017. | Komentara: 0

Najava događaja

Kandidat za predsednika Republike Srbije NENAD ČANAK glasaće u nedelju, 2. aprila u 7 časova na biračkom mestu broj 197 u objektu "Radosnica" Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" u Novom Sadu, Ulica Sime Šolaje bb.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook