Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 08. 05. 2019. | Komentara: 0

Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

ZRENJANIN - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je za zrenjaninsku televiziju KTV, da kompanije koje dobro rade i koje bi u budućnosti donosile prihode državi ne treba privatizovati. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo rešenje za Petrohemiju iz Pančeva i Matanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde, Kolar je istakao da je  veoma važno imati strateškog partnera.

LSV

- Dve različite stvari su imati strateškog partnera i privatizacija. To su dijametralne stvari. Imati strateškog partnera i u Evropi ili na nekom drugom kontinentu je veoma važno. A privatizacija pošto-poto, pogotovo kompanije koja u ovom trenutku i u potencijalnoj budućnosti dobro posluje, iako nije privatizovana nego je u većinskom vlasništvu države, po mišljenju LSV ne treba da bude privatizovana – istakao je Kolar.

(SzILSV, 08.05.2019)




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook