Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Sreda, 08. 05. 2019. | Komentara: 0

Ne treba privatizovati kompanije koje dobro posluju

ZRENJANIN - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je za zrenjaninsku televiziju KTV, da kompanije koje dobro rade i koje bi u budućnosti donosile prihode državi ne treba privatizovati. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo rešenje za Petrohemiju iz Pančeva i Matanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde, Kolar je istakao da je  veoma važno imati strateškog partnera.

LSV

- Dve različite stvari su imati strateškog partnera i privatizacija. To su dijametralne stvari. Imati strateškog partnera i u Evropi ili na nekom drugom kontinentu je veoma važno. A privatizacija pošto-poto, pogotovo kompanije koja u ovom trenutku i u potencijalnoj budućnosti dobro posluje, iako nije privatizovana nego je u većinskom vlasništvu države, po mišljenju LSV ne treba da bude privatizovana – istakao je Kolar.

(SzILSV, 08.05.2019)




Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook