Nema osnova za formiranje ruskog humanitarnog centra u APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 05. 2018. | Komentara: 0

Nema osnova za formiranje ruskog humanitarnog centra u APV

NOVI SAD – Komentarišući inicijativu Srpske radikalne stranke da se u Vojvodini formira srpsko-ruski humanitarni centar, predsednik poslaničke grupe LSV u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da je jedina poenta te inicijative da SRS pokaže koliko voli Rusiju i Ruse. Odgovarajući na pitanja u anketi emisije „Politbiro“ Radio-televizije Vojvodine, Bogaroški je istakao da je neutemeljeno pozivanje SRS na poplave iz 2014. godine koje ukazuju da je takav centar potreban Vojvodini.

lsv

- Ne znam šta je poenta te inicijative, osim pokazivanja Srpske radikalne stranke koliko vole Rusiju i koliko vole Ruse. Volim i ja krofne, pa ne tražim od Skupštine AP Vojvodine da se izjašnjava o tome. Nema nijednog racionalnog osnova da se tako nešto nađe na dnevnom redu Skupštine. Nema obrazloženja. Ako se pozivate na 2014. godinu i poplave koje su pogodile Republiku Srbiju, onda bi kao pokrajinski poslanik morali da znate da se to u Vojvodini nije desilo, jer je AP Vojvodina bila spremna da odreaguje u svim vanrednim situacijama – zaključio je Branislav Bogaroški. 

(BILSV, 12.05.2018)



Saopštenja | Četvrtak, 22. 02. 2024. | Komentara: 0

Nedopustiv pritisak na prosvetne radnike

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI poziva Ministarstvo prosvete da obezbede nesmetani rad prosvetnih radnika, kako onih u nastavi, tako onih koji učestvuju u kreiranju nastavnog sadržaja.
Saopštenja | Sreda, 21. 02. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina je naša kuća - očuvaćemo vojvođanski način života

Dan maternjeg jezika prilika je da se naglasi potreba afirmisanja višejezičnosti u Vojvodini.
Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook