Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 14. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine kandidovala Nenada Čanka na predstojećim predsedničkim izborima, jer je nedopustivo da ni jedan kandidat ne bude iz Vojvodine, da ni jedan kandidat ni ne pominje autonomiju, Vojvodinu i probleme u njoj, da se ni jedan kandidat ne bavi radnicima, manjinama, obespravljenima, da ni jedan kandidat ne vidi dalje od Beograda.

LSV

LSV  smatra da je neophodan kandidat koji će se boriti za vrednosti decentralizacije i autonomije, a Nenad Čanak zna da postoji život i van Beograda i želi da se i naš glas čuje.

LSV je kandididovala Nenada Čanka i zato što je važno reći stvari o kojima se u Srbiji gromoglasno ćuti, a to su da je Kosovo nezavisno, da se lustracija mora sprovesti, da je celovitost Bosne i Hercegovine neumoljiva činjenica, da Srbija mora ući u NATO.

Predsednik LSV poručuje da država mora da se izbori sa huliganima, narkodilerima i kriminalcima koji se sakrivaju iza navijačkih šalova i dresova.

Nenad Čanak će učiniti sve da sačuva vojvođansku zemlju i spreči njenu prodaju strancima.
Energetski sporazum sa Ruskom federacijom, kojom je poklonjena Naftna industrija Srbije, moraće na reviziju.

Kandidat LSV za predsednika Srbije boriće se za ideje antifašizma, nacionalne i verske tolerancije i ubrzanja evropskog puta Srbije.

Zajedno možemo da sprečimo sunovrat našeg društva. Zato se okupljamo oko Nenada Čanka i 2. aprila izlazimo na birališta da glasamo za njega.

(BILSV, 14. mart 2017)Odbori LSV | Utorak, 29. 01. 2019. | Komentara: 0

Skupština grada Zrenjanina kao sluga izvršne vlasti

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton smatra da je stanje u kojem se nalaze institucije lokalne samouprave grada Zrenjanina katastrofalno.
Saopštenja | Nedelja, 27. 01. 2019. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Ciprasu i Zaevu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas čestitku grčkom i makedonskom premijeru Aleksisu Ciprasu i Zoranu Zaevu zbog postizanja dogovora o promeni imena bivše jugoslovenske republike u Severna Makedonija. U čestitki Čanak ističe da LSV sa najdubljim poštovanjem pozdravlja njihovu političku hrabrost i dalekovidost.
Saopštenja | Nedelja, 27. 01. 2019. | Komentara: 0

Umesto izvinjenja, nove relativizacije

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je najmanje šta je uredništvo nedeljnika „Politikin zabavnik“ moglo da uradi, povodom prošlonedeljnog sramnog teksta o Dimitriju Ljotiću, izvinjenje čitaocima i celokupnoj javnosti. Nažalost, umesto izvinjenja dobili smo krajnje neutralan tekst urednika, koji se izvinjava čitaocima, ako su tekst razumeli na način koji nije primeren. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook