Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Odbori LSV | Utorak, 14. 03. 2017. | Komentara: 0

Nenad Čanak kandidat LSV za predsednika Srbije

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine kandidovala Nenada Čanka na predstojećim predsedničkim izborima, jer je nedopustivo da ni jedan kandidat ne bude iz Vojvodine, da ni jedan kandidat ni ne pominje autonomiju, Vojvodinu i probleme u njoj, da se ni jedan kandidat ne bavi radnicima, manjinama, obespravljenima, da ni jedan kandidat ne vidi dalje od Beograda.

LSV

LSV  smatra da je neophodan kandidat koji će se boriti za vrednosti decentralizacije i autonomije, a Nenad Čanak zna da postoji život i van Beograda i želi da se i naš glas čuje.

LSV je kandididovala Nenada Čanka i zato što je važno reći stvari o kojima se u Srbiji gromoglasno ćuti, a to su da je Kosovo nezavisno, da se lustracija mora sprovesti, da je celovitost Bosne i Hercegovine neumoljiva činjenica, da Srbija mora ući u NATO.

Predsednik LSV poručuje da država mora da se izbori sa huliganima, narkodilerima i kriminalcima koji se sakrivaju iza navijačkih šalova i dresova.

Nenad Čanak će učiniti sve da sačuva vojvođansku zemlju i spreči njenu prodaju strancima.
Energetski sporazum sa Ruskom federacijom, kojom je poklonjena Naftna industrija Srbije, moraće na reviziju.

Kandidat LSV za predsednika Srbije boriće se za ideje antifašizma, nacionalne i verske tolerancije i ubrzanja evropskog puta Srbije.

Zajedno možemo da sprečimo sunovrat našeg društva. Zato se okupljamo oko Nenada Čanka i 2. aprila izlazimo na birališta da glasamo za njega.

(BILSV, 14. mart 2017)Saopštenja | Subota, 08. 04. 2017. | Komentara: 0

Nerasvetljena ubistva novinara dokaz slabosti države

Nedopustivo je da porodica i javnost u Srbiji ni posle 23 godine od ubistva novinarke magazina „Duga“ Radoslave Dade Vujasinović nisu dobili odgovor na pitanje ko su naručioci i izvršioci tog zločina.
Saopštenja | Subota, 08. 04. 2017. | Komentara: 0

Nije kasno za lustraciju, ona je garant demokratske Srbije

Ovih dana navršava se 17 godina od kidnapovanja odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Jana Svetlika, kao i od masovnog hapšenja aktivista LSV u Zrenjaninu.
Saopštenja | Četvrtak, 06. 04. 2017. | Komentara: 0

Kazniti one koji prete smrću rukovodstvu NDNV

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži energičnu reakciju državnih organa, povodom pretnji smrću rukovodstvu Nezavisnog društva novinara Vojvodine, nakon lažnih navoda u nekim tabloidima da su oni organizatori masovnih postizbornih studentskih protesta u Novom Sadu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook