Nenadu Čanku upućene pretnje smrću

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Saopštenja | Sreda, 14. 06. 2017. | Komentara: 0

Nenadu Čanku upućene pretnje smrću

Novi Sad, 14. jun 2017 - Predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku juče su upućene pretnje smrću na društvenoj mreži Fejsbuk.

LSV

Fotomontaža sa njegovim likom, uz jasnu pretnju i nizom uvreda na njegov i račun njegove porodice, upućena je kao privatna poruka.

O pretnjama je obaveštena policija.
 
Pretnje su usledile dan nakon što se Čanak suprotstavio grupi ekstremista koji sebe zovu „Zavetnici“, a koji su pokušali da prekinu projekciju dokumentarnog filma „Kosovo... Nazdravlje! Gezuar!“ u Nezavisnom društvu novinara Vojvodine.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Nedelja, 17. 12. 2017. | Komentara: 0

Krkobabićeva pomoć zadrugama kao Potemkinova sela

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je se politika razvoja sela, koju zagovara ministar bez porfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić, svela na marketing koji ne daje nikakve rezultate i služi za ličnu promociju ministra.
Saopštenja | Subota, 16. 12. 2017. | Komentara: 0

Suzbiti kriminalne grupe u sportskim klubovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od državnih organa hitan prestanak prakse tolerisanja huliganskih grupa u sportskim klubovima u Republici Srbiji.
Odbori LSV | Petak, 15. 12. 2017. | Komentara: 0

Bečejski SVM ne zastupa interese mađarske zajednice već uhlebljava svoje kadrove

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej poziva Opštinski odbor  Saveza vojvođanskih Mađara da se okanu neodgovornih kadrovanja u ustanovama opštine Bečej, jer su zbog neodgovornih i bahatih kadrova doveli u pitanje funkcionisanje  OŠ ”Šamu Mihalj” u bečejskom delu Novo selo.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook