Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 13. 04. 2012. | Komentara: 1

Neophodan konsenzus za promenu Ustava

BEOGRAD – Komentarišući zbog čega političke stranke u aktuelnoj izbornoj kampanji uopšte ne govore o mogućim izmenama Ustava Srbije, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš  rekao je za list Danas da te teme nema u kampanji, jer je izmena Ustava posao oko kojeg mora da postoji širok politički konsenzus.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Utorak, 17. 04. 2012.
Manuela Kasa

Slažem se da Ustav takav kakav je nije ni trebalo usvajati; ali želim da istaknem da u skladu sa Ustavom R.Srbije, svakom građaninu je garantovano pravo da se po pitanju etničkih obeležja ne izjašnjava; po pitanju verske, nacionalne pripadnosti i maternjeg jezika.Kao učesniku kampanje door to door, izuzetno je neprijatno da našim sugrađanima postavlja pitanja da li će i za koga će glasati na predstojećim izborima, smatram da svako ima pravo da se ne izjašnjava po pitanju političkih afiniteta, te da se na taj način stvara animozitet građana prema političarima koji su estradizovali sve što se estradizovati može; njihov posao je da se bave politikom-zato su plaćeni, uostalom narod ih je birao, dakle o poslu se ne priča, nažalost građanima Srbije i Vojvodine život je politika, svi se bave politikom, sve je ispolitizovano.Pošto su mene u predhodne četiri godine više puta
,,posećivali,, aktivisti DS, u skorije vreme i SNS, sl. put ću im predložiti
da zavire u moj frižider:- to državu ne zanima.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook