Nikada ne smemo zaboraviti strahote radikalske politike

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 04. 12. 2019. | Komentara: 0

Nikada ne smemo zaboraviti strahote radikalske politike

Novi Sad, 04. decembar 2019 - Veoma je lepo videti bivšeg funkcionera Šešeljeve Srpske radikalne stranke kako pokušava da odglumi vrednog graditelja porušenih zgrada. 

Želim samo da podsetim Igora Mirovića da su bombe na Novi Sad i celu Srbiju pale zbog sulude politike režima Slobodana Miloševića, čiji je najgori deo bila baš stranka u kojoj je on dugo godina bio. 

LSV

Bombe koje se padale na Vukovar, Osijek i Sarajevo, na kraju su pale i na naše gradove. To je  bilo tragično zatvaranje kruga mržnje i ratova.

Stranka u kojoj je bio Igor Mirović nije ostavila kamen na kamenu 2000. godine, ali jeste izgradila sebi hacijende na krvavom novcu. 

Vojvodinu su toliko obezvlastili, da su bile potrebne godine da bi smo sabrali svu štetu koju su načinili našoj Pokrajini.

Na svakom koraku su se nalazila zgarišta radikalske politike. 

Na kraju, Igor Mirović  govori o sredstvima za nabavku savremene televizijske opreme. Možda bilo dobro da odgovori na pitanje zašto tih sredstava nema u budžetu.

Tužno je da gotovo tri decenije posle jezivih ratnih strahota slušamo pridike Šešeljevog juniora Igora Mirovića.

Teško je očekivati da on prihvati bilo kakvu odgovornost za strahote u kojima je uništena Vojvodina, jer je na slobodi usled nedostatka dokaza. 

Na nama je da javnost podsetimo na minuli rad Srpske radikalne stranke. To se nikada ne sme zaboraviti! 
 
Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak




Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Saopštenja | Sreda, 28. 02. 2024. | Komentara: 0

Da Vojvodini vratimo stari sjaj, a njenim građanima dostojanstven i dobar život

Autonomna Pokrajina Vojvodina danas obeležava 50 godina od proglašenja njenog prvog Ustava, koji joj je garantovao veoma visok stepen autonomije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook