Nova vlast izmišlja nova radna mesta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 04. 09. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast izmišlja nova radna mesta

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina, Tibor Vaš, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da aktuelna vlast u tom gradu prisvaja rezultate koji nisu njeni.

Tibor Vaš

– Rekonstrukcija toplovoda, detaljna rekostrukcija gradske magistrale, pijace na Bagljašu, rekonstrukcija Gradskog bazena, izgradnja vrtića u naselju Gradnulica, izgradnja fiskulturne sale u osnovnoj školi u Aradcu, neki su od važnih projekata koji smo realizovali ili započeli realizaciju, i za koje smo obezbedili izvore finansiranja – naglasio je Tibor Vaš. On je dodao da se ne poštuje ni odluka Suda o povratku zgrade Komiteta u vlasništvo države, kao i da je za rekonstrukciju tog objekta obezbeđeno 58 miliona dinara, te da, kako je rekao, zbog samovolje pojedinaca, najveću štetu trpe građanke i građani Zrenjanina.
– Aktuelna gradska vlast za sada nije uradila ništa što bi koristilo Zrenjaninu, pa čak ni započete projekte ne može da dovrši na adekvatan način. Ali se zato vrlo uspešno izmišljaju nove funkcije u Gradskoj upravi i javnim preduzećima – naglasio je potpredsednik GrO LSV, podsećajući da ni u jednom gradu u Vojvodini, ni u Srbiji, ne postoji funkcija pomoćnik predsednika Skupštine grada.

(BILSV, 04. 09. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook