Novi apel gradskim preduzećima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Novi apel gradskim preduzećima

NOVI SAD – Predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov pohvalila je danas angažman svih zaposlenih u Gradskoj upravi, Gradskom veću, Skupštini grada i JKP „Vodovod i kanalizacija“ koji su u svega dva dana učinili konkretne korake kako bi olakšali život Novom Sadu po velikim vrućinama.

LSV

Ona je i danas pozdravila građane i građanke koji su spas od vrućine potražili u holu Skupštine grada, kao i volontere Crvenog krsta koji dežuraju u holu gradskog parlamenta.
Predsednica Skupštine ponovila je poziv svim preduzećima i ostalim javnim institucijama da slede primer novosadskog parlamenta i omoguće građanima prostore gde mogu da se osveže i rashlade.
– Zaista je velika vrućina i teško je, kako na ulici i betonu, tako i u zgradama, a naročito stanovima na visokim spratovima. Zato, pozivam sve građanke i građane, a pogotovo trudnice, najstarije i sugrađane sa zdravstvenim tegobama kojima teško padaju ove vrućine da dođu u Skupštinu grada i lakše prebrode dan ili prosto odahnu – poručila je predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov. Podsetimo, predsednica gradskog parlamenta naložila je u utorak da se hol zgrade novosadskog parlamenta u Ulici Žarka Zrenjanina 2, otvori kako bi se Novosađanima i Novosađankama koji teško podnose vrućine, omogućilo da tokom visokih dnevnih temperatura borave i predahnu u klimatizovanom prostoru. Hol je otvoren svakog dana od 11 do 18 časova, a u njemu su postavljene stolice, novine i voda.

(BILSV, 05.07.2012)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook