Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

NOVI SAD - Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

LSV

Podsetimo, tokom predizborne kampanje u ovim delovima grada, predstavnici i predstavnice Gradskog odbora LSV Novi Sad predočili su građanima šta su sve učinili naši stručnjaci da bi bio rešen problem koji ih muči skoro trideset godina.

Tom prilikom, poručili smo da su stanovnici Detelinare i Salajke predugo trpeli buku i zagađenje vazduha zbog prolaska teških kamiona i obećali da ćemo to pitanje rešiti do kraja godine. Obećano je i ispunjeno, pa će u narednim danima, a najkasnije do 31. decembra, biti uređena saobraćajna signalizacija i teški kamioni više neće moći da prolaze navedenim ulicama.

Ova mera će značajno uticati na kvalitet života na Detelinari i Salajci tako što će smanjiti aero zagađenje i buku, ali i olakšati protok vozila, a samim tim i povećati bezbednost saobraćaja.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad 



Odbori LSV | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSV-Vojvođani kontroliše broj upisanih birača u gradu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas Gradskoj upravi zahtev kojim se traži informacija o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina, koji su upisani u birački spisak.
Odbori LSV | Subota, 20. 01. 2024. | Komentara: 0

SNS vlast nije sposobna da reši problem vode u Zrenjaninu!

Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI podsetili su danas na dvadeset godina od zabrane upotrebe pijaće vode u Zrenjaninu.
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook