Obeležena godišnjica Novosadske racije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 01. 2015. | Komentara: 0

Obeležena godišnjica Novosadske racije

NOVI SAD, 22. januar - Zajedno sa delegacijama SUBNOR-a i Pokrajinske vlade, i delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je danas vence kraj spomenika "Porodica", na Keju žrtava racije povodom obeležavanja godišnjice Novosadske racije.

LSV

Delegaciju LSV činili su predsednik GrO LSV Novi Sad Aleksandar Kravić, predsednica Foruma žena GrO LSV Novi Sad Sonja Golubović i potpredsednik Omladine GrO LSV Novi Sad Rade Maleš. 

Kravić je tom prilikom ukazao da je tužno što se nastavlja praksa podela koja ovim povodoom godinama postoji u Novom Sadu i zbog koje se ovaj događaj, podjednako tragičan za sve Novosađane, ne obeležava u istom danu uz prisustvo svih onih koji žele da ga obeleže.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook