Akcija "Budi deo naše kuće"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija "Budi deo naše kuće"

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su danas akciju u centru grada, u okviru koje je direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev, razgovarao sa sugrađankama i sugrađanima o najvećim problemima u gradu i odgovarao na njihova pitanja.

Vasiljev

- Ovo što mi danas razgovaramo sa građanima liči na političku kampanju, ali nije, zato što LSV, za razliku od drugih političkih partija, već četiri godine radi ovo, i za razliku od drugih političkih partija, mi se svake nedelje, svakog dana, u svakom trenutku, borimo za bolji Zrenjanin, za bolju Vojvodinu, za interes svih građana Vojvodine – izjavio je Vasiljev, zaključujući da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i u stalnom kontaktu je sa njima. Iznoseći činjenice Vasiljev je poručio da će Liga nastaviti da se bori, jer svi podaci i brojevi govore da se autonomija isplati.

- Na našu inicijativu je promenjen Zakon o javnoj svojini kojim je Vojvodina dobila svoju imovinu, zato je promenjen i Statut gde piše da ono što je u Vojvodini bude vojvođansko, zato je promenjen Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, zato je, na našu inicijativu, u šest gradova u Vojvodini trudnicama isplaćena puna plata, ukinuta godišnja registracija poljoprivrednih mašina, pa će svi zemljoradnici u Vojvodini samo jednom registrovati svoje traktore – podsetio je on, dodajući da je to samo jedan deo aktivnosti za koje se LSV svakodnevno zalaže u Zrenjaninu i čitavoj Vojvodini.

(BILSV, 31.03.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook