Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma juče je, povodom 16. i 17. oktobra, Svetskog dana hrane i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, organizovao akciju kuvanja i podele hrane korisnicima narodne kuhinje Crvenog krsta u Rumi.

LSV Ruma

Kao jednu od akcija pod nazivom "Široko srce kao ravnica", članovi OO LSV Ruma spremali su kuvani obrok za korisnike narodne kuhinje u Rumi. Skuvano je 450 obroka za isto toliko korisnika, podeljeno preko 1000 kiflica, što slatkih, što slanih, koje su pripremile domaćice iz Rume. OO LSV Ruma ovom akcijom je hteo da ukaže na sve veći broj siromašnih sugrađana, kojima se svakodnevno, na dodatnu egzistencijalnu muku, nameću i nova poskupljenja i nove takse opštinskih vlasti.

(BILSV, 17. 10. 2011.)




Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook