Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.

Aleksandar Marton

Asfaltiranje, koje je kasnilo zbog problema u preduzeću "Vojvodinaput", sada se odvija bez zastoja, i zahvaljujući lepom vremenu, biće okončano u najkraćem roku. Vrednost radova iznosi oko 25 miliona dinara. Ocenjujući radove kao veoma značajne, s obzirom da će čitavo naselje dobiti savremene saobraćajnice i novi izgled, predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, koji je danas obišao radove, rekao je da će se tome najviše obradovati stanovnici "Male Amerike", koji su imali dosta problema da stignu do ulaza u zgrade u kojima stanuju.
- Nakon nekoliko meseci udisanja prašine i prelaženja preko rupa, žitelji "Male Amerike" dobiće nove saobraćajnice. Asfaltira se, praktično, čitavo naselje, a dobra vest je i za vlasnike automobila jer je broj parking mesta dupliran. Iako bi u dvadeset prvom veku sva naselja trebalo da imaju uređenu infrastrukturu, nažalost, još uvek nismo u situaciji da sve možemo da uradimo, tako da je ovo, svakako, pozitivan korak. Uz završetak ambulante, mogu slobodno da kažem, "Mala Amerika" će biti   komunalno najuređenije naselje na gradskoj teritoriji – istakao je Aleksandar Marton nakon današnjeg obilaska radova.

(BILSV, 27.04.2012.)Odbori LSV | Utorak, 19. 11. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne poznaje reč lokalpatriotizam

Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje od čelnika gradske vlast u Zrenjaninu da bar povremeno pokažu, makar minimalan stepen lokalpatriotizma. Nažalost, njihovo svakodnevno delovanje ukazuje na suprotno.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 11. 2019. | Komentara: 0

Šnel štrase, autoput, autodrom?

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upitao je danas kada će zaista početi da se radi na dugo najavljivanim auto-putevima Zrenjanin-Beograd i Zrenjanin-Novi Sad.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 11. 2019. | Komentara: 0

Obećano - opet neispunjeno!

Članovi Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine juče su, zajedno sa građanima, obišli trasu obilaznice kako bi utvrdili da li je ispoštovan rok za završetak radova koji je od strane investitora definisan za oktobar 2019. godine, kako i stoji na gradilišnoj tabli.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook