Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.

Aleksandar Marton

Asfaltiranje, koje je kasnilo zbog problema u preduzeću "Vojvodinaput", sada se odvija bez zastoja, i zahvaljujući lepom vremenu, biće okončano u najkraćem roku. Vrednost radova iznosi oko 25 miliona dinara. Ocenjujući radove kao veoma značajne, s obzirom da će čitavo naselje dobiti savremene saobraćajnice i novi izgled, predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, koji je danas obišao radove, rekao je da će se tome najviše obradovati stanovnici "Male Amerike", koji su imali dosta problema da stignu do ulaza u zgrade u kojima stanuju.
- Nakon nekoliko meseci udisanja prašine i prelaženja preko rupa, žitelji "Male Amerike" dobiće nove saobraćajnice. Asfaltira se, praktično, čitavo naselje, a dobra vest je i za vlasnike automobila jer je broj parking mesta dupliran. Iako bi u dvadeset prvom veku sva naselja trebalo da imaju uređenu infrastrukturu, nažalost, još uvek nismo u situaciji da sve možemo da uradimo, tako da je ovo, svakako, pozitivan korak. Uz završetak ambulante, mogu slobodno da kažem, "Mala Amerika" će biti   komunalno najuređenije naselje na gradskoj teritoriji – istakao je Aleksandar Marton nakon današnjeg obilaska radova.

(BILSV, 27.04.2012.)Odbori LSV | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Zahtevamo istinu o zrenjaninskoj vodi

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu Skupštine grada Zrenjanina jer neodgovorna vladajuća većina ni na 34. sednici nije našla za shodno da u dnevni red uvrsti informisanje odbornika i građana o tome šta se dešava sa isporukom zdrave pijaće vode.
Odbori LSV | Ponedeljak, 24. 02. 2020. | Komentara: 0

Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo saopštio je danas da LSV najoštrije osuđuje ignorantski i ponižavajući odnos kakav naprednjačka većina pokazuje prema poljoprivrednicima. 
Odbori LSV | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Bokan je granica koju nećemo preći

Na pitanje da li će LSV nastaviti saradnju sa naprednjacima u Novom Sadu ukoliko Tomislav Bokan izađe na izbore na zajedničkoj listi sa SNS, predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je za 021.rs da je LSV po tom pitanju bila više nego jasna.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook