Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.

Aleksandar Marton

Asfaltiranje, koje je kasnilo zbog problema u preduzeću "Vojvodinaput", sada se odvija bez zastoja, i zahvaljujući lepom vremenu, biće okončano u najkraćem roku. Vrednost radova iznosi oko 25 miliona dinara. Ocenjujući radove kao veoma značajne, s obzirom da će čitavo naselje dobiti savremene saobraćajnice i novi izgled, predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, koji je danas obišao radove, rekao je da će se tome najviše obradovati stanovnici "Male Amerike", koji su imali dosta problema da stignu do ulaza u zgrade u kojima stanuju.
- Nakon nekoliko meseci udisanja prašine i prelaženja preko rupa, žitelji "Male Amerike" dobiće nove saobraćajnice. Asfaltira se, praktično, čitavo naselje, a dobra vest je i za vlasnike automobila jer je broj parking mesta dupliran. Iako bi u dvadeset prvom veku sva naselja trebalo da imaju uređenu infrastrukturu, nažalost, još uvek nismo u situaciji da sve možemo da uradimo, tako da je ovo, svakako, pozitivan korak. Uz završetak ambulante, mogu slobodno da kažem, "Mala Amerika" će biti   komunalno najuređenije naselje na gradskoj teritoriji – istakao je Aleksandar Marton nakon današnjeg obilaska radova.

(BILSV, 27.04.2012.)



Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook