Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 08. 2019. | Komentara: 0

Bahata zrenjaninska vlast gazi Skupštinu grada

Zrenjanin, 29. avgust 2019 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine odbija da učestvuje u radu 29. sednice Skupštine grada Zrenjanina jer je bahata vladajuća većina ponovo sazvala 24 časa pre termina održavanja.

LSV

Ovakvo ponašanje kojim pokazuju nepoštovanje prema institucijama grada, građanima i odbornicima, izabranim predstavnicima građana, postalo je ustaljena praksa. Osim toga, predstavlja klasičnu demonstraciju sile karakterističnu za one koji nisu dorasli funkciji koju obavljaju. Demonstriraju silu iz nesigurnosti, jer znaju da nisu u stanju da rešavaju probleme građana niti da urade bilo šta dobro za naš grad.

Predstavnici zrenjaninske vlasti nikako da shvate da je njihov zadatak da rade u interesu građana, da unapređuju rad institucija takođe u interesu tih građana zbog kojih su tu gde jesu. Grad potresaju problemi ogromnih razmera, na prvom mestu pitanje obezbeđivanja zdrave pijaće vode. Liga socijaldemokrata Vojvodine već mesecima traži zakazivanje sednice o problemu vodosnabdevanja, a predstavnici vlasti ćute. Sada se, krajnje licemerno, pozivaju na hitnost.

Liga socijaldemokrata Vojvodine sa žaljenjem konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti, osim što su nesposobni da vode grad, i ovog puta pokazali da su i bahati i bezobzirni u svojoj samovoljnoj vladavini.

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina




Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook