Bez lažnih obećanja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Bez lažnih obećanja

BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine ne obećava, poput drugih stranaka, otvaranje novih radnih mesta niti novac koji će padati sa neba ukoliko Liga dođe na vlast, već će i dalje insistirati na borbi za Vojvodinu i mogućnost da ona raspolaže svojom imovinom, istakao je na tribini u Drljanu šef izbornog štaba OO LSV Bečej Tot Ferenc.

LSV

– Mi smo u Ligi socijaldemokrata Vojvodine već 22 godine istrajni u svojoj borbi da Vojvodina raspolaže svojom imovinom. I dalje ćemo na tome insistirati, jer znamo da ćemo samo na taj način moći Vama, građankama i građanima Vojvodine da obezbedimo bolju budućnost – naveo je Tot. Zatražio je od prisutnih podršku za Ligu na lokalnim i na pokrajinskim izborima, ističući pri tom da oni koji žive ovde najbolje znaju šta im treba.

– Ne treba Beograd da nam određuje šta je nama potrebno i u kolikoj meri – dodao je on. Prisutnima se obratio i odbornik LSV u Skupštini opštine Bečej Velimir Čiplić koji je ih je podsetio i upoznao sa radom Lige u prethodne 22 godine, navodeći da je ostala dosledna svom programu.

– Vojvodina mora da raspolaže svojom imovinom, da ima zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast, a sve to garantovano Ustavom. Samo tako će svima nama biti bolje – naveo je Čiplić. Kandidat za odbornika LSV u SO Bečej Željko Pajić se osvrnuo na stanje u vojvođanskim selima i ukazao na prednosti koje nudi ulazak u EU, dok je kandidat za odbornika LSV u SO Bečej Aleksandar Kekić podsetio da je Vojvodina bila najplodnija, najbogatija i da se u njoj najbolje živelo onda, kada je imala najviše slobode i kada je imala autonomiju. Posetioci tribine imali su prilike da porazgovaraju i sa Verom Guljaš koja je kandidatkinjom za poslanicu u Skupštini autonomne pokrajine Vojvodine po većinskom sistemu.

(BILSV, 20. 04. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook