Bezbednost dece u saobraćaju prioritet novosadskoj vlasti

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Bezbednost dece u saobraćaju prioritet novosadskoj vlasti

NOVI SAD – Prva Nacionalna konferencija „Zagrljaj koji život znači“, održana je u organizaciji Centra za promociju bezbednosti u saobraćaju, uz podršku Agencije za bezbednost u saobraćaju, Gradske uprave za saobraćaj i puteve Novog Sada. Konferenciju, koja se bavila zakonskim okvirima i primenom Zakona o bezbednosti u saobraćaju, aktivnostima Agencije za bezbednost saobraćaja u Republici Srbiji, svojim učešćem su podržali Uprava saobraćajne policije, specijalisti dečije hirurgije, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Instituta za javno zdravlje Srbije, predstavnici kancelarije Zaštitnika građana, kao i predstavnici lokalnih samouprava. 

LSV

U delu svečanog otvaranja, obratio se član Gradskog veća za saobraćaj i puteve, Aleksandar Kravić, istakavši da je Novi Sad lider po pitanju bezbednosti i zaštite dece u saobraćaju. 

- Osim što je realizovan projekat o bezbednosti u saobraćaju za učenike i učenice osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda na teritoriji Novog Sada, Gradska uprava za saobraćaj i puteve učestvuje u svim dešavanjima ove problematike na teritoriji cele Srbije – istakao je Kravić. 

- Zbog dobre saradnje sa Gradom, prva konferencija ovog tipa je organizovana u Novom Sadu, a plan je da se nastavi saradnja na novim projektima - naveo je Kravić u svom obraćanju.  

Ovom prilikom, sa ciljem podrške većoj bezbednosti dece u saobraćaju, Agencija za bezbednost u saobraćaju donirala je 20 autosedišta taksi udruženjima, kojima će u narednom periodu prevoziti najmađe Novosađane. 

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2019. | Komentara: 0

Sramno ponašanje zrenjaninske vlasti se nastavlja

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina ukazali su danas da je način sazivanja 26. sednice Skupštine skandalozan.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2019. | Komentara: 0

Konstituisan novi saziv Gradskog odbora LSV u Pančevu

Na izbornoj konferenciji Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu održanoj dana 18. aprila 2019. godine, izabrani su novi članovi GrO Pančevo. Delegati, njih 50 izabrali su 20 članova Gradskog Odbora, predsednika i dva podpredsednika.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook