Bezbednost dece u saobraćaju prioritet novosadskoj vlasti

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 28. 11. 2018. | Komentara: 0

Bezbednost dece u saobraćaju prioritet novosadskoj vlasti

NOVI SAD – Prva Nacionalna konferencija „Zagrljaj koji život znači“, održana je u organizaciji Centra za promociju bezbednosti u saobraćaju, uz podršku Agencije za bezbednost u saobraćaju, Gradske uprave za saobraćaj i puteve Novog Sada. Konferenciju, koja se bavila zakonskim okvirima i primenom Zakona o bezbednosti u saobraćaju, aktivnostima Agencije za bezbednost saobraćaja u Republici Srbiji, svojim učešćem su podržali Uprava saobraćajne policije, specijalisti dečije hirurgije, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Instituta za javno zdravlje Srbije, predstavnici kancelarije Zaštitnika građana, kao i predstavnici lokalnih samouprava. 

LSV

U delu svečanog otvaranja, obratio se član Gradskog veća za saobraćaj i puteve, Aleksandar Kravić, istakavši da je Novi Sad lider po pitanju bezbednosti i zaštite dece u saobraćaju. 

- Osim što je realizovan projekat o bezbednosti u saobraćaju za učenike i učenice osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda na teritoriji Novog Sada, Gradska uprava za saobraćaj i puteve učestvuje u svim dešavanjima ove problematike na teritoriji cele Srbije – istakao je Kravić. 

- Zbog dobre saradnje sa Gradom, prva konferencija ovog tipa je organizovana u Novom Sadu, a plan je da se nastavi saradnja na novim projektima - naveo je Kravić u svom obraćanju.  

Ovom prilikom, sa ciljem podrške većoj bezbednosti dece u saobraćaju, Agencija za bezbednost u saobraćaju donirala je 20 autosedišta taksi udruženjima, kojima će u narednom periodu prevoziti najmađe Novosađane. 

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad Odbori LSV | Četvrtak, 21. 02. 2019. | Komentara: 0

Traži se najbolje rešenje za Spens

Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada mr Maja Sedlarević izjavila je da konkretan plan za JP SPC „Vojvodina“ (Spens) ne postoji, ali da se traži najbolje rešenje.
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Nasilje i uvrede veliki problem našeg društva

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ističe da su Kikinđani svedoci učestalih verbalnih, a na poslednjem građanskom protestu i fizičkih napada na pripadnike opozicije. 
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević ocenila je juče da su problemi JP SPC "Vojvodina" veliki i da su svi toga svesni.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook