Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2012. | Komentara: 0

Borba za kvalitetniji život Zrenjaninaca

ZRENJANIN – Liga socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu će, kao i do sada, prvenstveno raditi na tome da život u gradu bude što bolji i kvalitetniji, te da opravda dosadašnje veliko poverenje Zrenjaninki i Zrenjaninaca, istakao je danas potpredsednik  GrO LSV Zrenjanin i član Gradskog veća Tibor Vaš.

Tibor Vas

– Prethodnih godina situacija u svim oblastima bila je veoma teška, prvenstveno u oblasti privrede, a mi verujemo da ćemo aktivnostima  koje planiramo i sa našim kandidatom za gradonačelnika, uspeti da realizujemo zacrtane planove – rekao je Tibor Vaš. Osvrćući se na izbore koji su danas raspisani, Vaš je dodao da će Liga ubuduće raditi isključivo za dobrobit građanki i građana.

– Radićemo na tome da naš grad ponovo bude značajan industrijski centar, da unapredimo položaj poljoprivrednika, kao i da zaposlenost bude veća – napomenuo je Tibor Vaš. On je poručio da će Liga nastaviti da se zalaže da Zrenjanin bude dobro mesto za život svih, bez obzira na nacionalnu, versku i bilo koju drugu pripadnost. Da mladi ljudi ne odlaze odavde, i jednom rečju da  Zrenjanin bude grad u kome je lepo živeti.
 
(BILSV, 13. 03. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook