Budžet Zrenjanina po stanovniku tri puta niži nego u regionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 12. 2018. | Komentara: 0

Budžet Zrenjanina po stanovniku tri puta niži nego u regionu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandra Martona ističe da je budžet Zrenjanina tri puta niži po stanovniku nego u zemljama u okruženju. 

LSV

- Najbolji pokazatelj odnosa prema budžetu je činjenica da je 29. novembra, dakle na kraju godine, Vlada Srbije gradu Zrenjaninu prebacila 60 miliona dinara za izvršavanje obaveza usled smanjenog obima prihoda budžeta za 2018. godinu. Visoka centralizacija budžetskog novca služi samo za promociju u politici, a to ne ide u prilog stabilizaciji demokratije - dodaje Marton.


(SZILSV, 22.12.2018)



Odbori LSV | Sreda, 29. 08. 2012. | Komentara: 0

Formirati lobi grupu za Zrenjanin

ZRENJANIN – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton istakao je danas da je neophodno da se svi poslanici, republički i pokrajinski, iz Zrenjanina, bez obzira na političku pripadnost, zajedno angažuju oko poboljšanja položaja tog grada.
Odbori LSV | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 1

Uvredjiv grafit na prostorijama LSV u Vršcu

VRŠAC – Na prostorijama GrO LSV Vršac danas je osvanuo grafit neprimerenog i uvredljivog sadržaja. Vršački ligaši saopštavaju da je reč o grafitu čiji tekst je neprimeren ovom mirnom i kulturnom gradu, te da bi ga neko mogao protumačiti i kao preteći.
Odbori LSV | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast već udarila po leđima Zrenjaninaca

ZRENJANIN - Potpredsednik Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Vladimir Milošev upozorio je na današnjoj konferenciji za novinare da će želja za vlašću trenutne koalicije dovesti do novih izmišljanja funkcionerskih i radnih mesta, jer se, kako je ocenio, na taj način podmićuju koalicioni partneri i čuva ionako krhka većina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook