Budžet Zrenjanina po stanovniku tri puta niži nego u regionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 12. 2018. | Komentara: 0

Budžet Zrenjanina po stanovniku tri puta niži nego u regionu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandra Martona ističe da je budžet Zrenjanina tri puta niži po stanovniku nego u zemljama u okruženju. 

LSV

- Najbolji pokazatelj odnosa prema budžetu je činjenica da je 29. novembra, dakle na kraju godine, Vlada Srbije gradu Zrenjaninu prebacila 60 miliona dinara za izvršavanje obaveza usled smanjenog obima prihoda budžeta za 2018. godinu. Visoka centralizacija budžetskog novca služi samo za promociju u politici, a to ne ide u prilog stabilizaciji demokratije - dodaje Marton.


(SZILSV, 22.12.2018)



Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

Veće uštede uz manje reklamacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton posetio je danas, zajedno sa predstavnicima Grada, JKP "Gradska toplana" Zrenjanin, gde je, sa Vladimirom Tešićem, direktorom ovog preduzeća, razgovarao o tome kako protiče grejna sezona, kao i o planovima za naredni period.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 02. 2012. | Komentara: 0

LSV Subotica: Istaknite zastavu Vojvodine

SUBOTICA – Liga socijaldemokrata Vojvodine se 22 godine bori za jedno te isto: da se Vojvodini vrati zakonodavna, izvršna i delimično sudska vlast. Svo to vreme LSV traži da prihodi koji se ubiraju u Vojvodini tu i ostanu.
Odbori LSV | Utorak, 21. 02. 2012. | Komentara: 0

Isplaćivati osiguranje sportistima

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za sport Gradskog odbora LSV Zrenjanin i član Gradskog veća zadužen za resor sporta mr Vojislav Matić i član Saveta za sport GrO LSV Zrenjanin i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški, predstavili su danas na konferenciji za novinare inicijativu Saveta da se iz budžeta grada Zrenjanina ubuduće isplaćuje osiguranje sportista i podsetili ovom prilikom na zalaganje stručnog tima GrO LSV Zrenjanin za približavanje sporta građankama i građanima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook