Budžet Zrenjanina po stanovniku tri puta niži nego u regionu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 12. 2018. | Komentara: 0

Budžet Zrenjanina po stanovniku tri puta niži nego u regionu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandra Martona ističe da je budžet Zrenjanina tri puta niži po stanovniku nego u zemljama u okruženju. 

LSV

- Najbolji pokazatelj odnosa prema budžetu je činjenica da je 29. novembra, dakle na kraju godine, Vlada Srbije gradu Zrenjaninu prebacila 60 miliona dinara za izvršavanje obaveza usled smanjenog obima prihoda budžeta za 2018. godinu. Visoka centralizacija budžetskog novca služi samo za promociju u politici, a to ne ide u prilog stabilizaciji demokratije - dodaje Marton.


(SZILSV, 22.12.2018)



Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.
Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2012. | Komentara: 0

Zrenjanin prvi u Srbiji dobio Kancelariju Lokalnog saveta za zapošljavanje

ZRENJANIN – U prisustvu predstavnika lokalne samouprave, filijale Nacionalne Službe za zapošljavanje, sindikata, Saveta za zapošljavanje i Lokalnog antikorupcijskog foruma, u Zrenjaninu je danas otvorena Kancelarija Lokalnog saveta za zapošljavanje, prva ove vrste u Srbiji.
Odbori LSV | Sreda, 11. 01. 2012. | Komentara: 0

Jovanović: Omogućiti Novosađanima registraciju vozila

NOVI SAD – Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović najoštrije je osudio napad na Novosađane i Novosađanke koji su čekali u redu radi registracije vozila, ispred zgrade Policijske uprave u Novom Sadu na Bulevaru kralja Petra I, i zatražio od novosadske policije da učini sve kako bi se našlo rešenje da građani i građanke Novog Sada mogu bez problema da izvade potrebna dokumenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook