Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 
Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook