Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Sreda, 23. 08. 2023. | Komentara: 0

Zrenjanin se guši! Vazduh zagađen arsenom, sumpor-dioksidom, čađi

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani izražava zabrinutost zbog zagađenosti vazduha u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 08. 2023. | Komentara: 0

Pod hitno doći do efikasnog i brzog sistema obaveštavanja građana o nevremenu

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar uglavnom se slaže s mišljenjem građana da reakcija i spremnost za nevreme koje nas je zadesilo pre dve nedelje nisu na zavidnom nivou. 
Odbori LSV | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast kriva što su plate u Zrenjaninu niže od republičkog i pokrajinskog proseka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti odgovorni za to što se u Zrenjaninu živi loše, čak ispod proseka pokrajine i republike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook