Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Petak, 23. 11. 2012. | Komentara: 0

Uskoro tačni podaci o korupciji i podmićivanju

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu upozorila je novu vlast u tom gradu da nisu igračka „u rukama političkih početnika, koji će da se raspadaju pred najmanji naznak krize u svojim redovima“.
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 11. 2012. | Komentara: 0

Kasica prasica za gradonačelnika Bošnjaka

ZRENJANIN – Predstavnici Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu simbolično su uručili danas Ivanu Bošnjaku, gradonačelniku Zrenjanina, kasicu prasicu i upozorili ga na bahato trošenje novca građana i građanki.
Odbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Vučić da zaustavi prepakivanje lokalnih vlasti

KIKINDA – Predsednica Skupštine opštine Kikinda Đurđina Jerinkić juče je u izjavi novinarima najoštrije osudila pretnje kojima je izložena odbornica SDPS Azra Valentić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook