Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Subota, 29. 09. 2012. | Komentara: 0

Vladajuća koalicija u Zrenjaninu bez većine?

ZRENJANIN – Treća sednica Skupštine Grada Zrenjanina, koja je bila zakazana za petak, zbog nedostatka kvoruma odložena je za 5. oktobar, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskom parlamentu Aleksandar Marton, ocenio je za list Danas da očigledno nešto ne štima u vladajućoj koaliciji.
Odbori LSV | Utorak, 25. 09. 2012. | Komentara: 0

LSV piše OEBS-u zbog stanja u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina i potpredsednik stranke Aleksandar Marton, saopštio je danas novinarima da je odbornička grupa LSV odlučila da ne učestvuje na sednici zrenjaninske Skupštine, zakazane za 28. septembar.
Odbori LSV | Sreda, 19. 09. 2012. | Komentara: 0

Sprečiti politički cirkus na lokalu

ZRENJNANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu apelovala je danas na predsednika Skupštine Republike Srbije Nebojšu Stefanovića, nakon njegovih izjava u medijima da će možda biti izmenjen izborni sistem tako da se onemogući trgovina odborničkim mandatima, da utiče na stranku, čiji je i sam predstavnik, u Zrenjaninu da bude dosledna njegovim rečima i stavovima koji se plasiraju javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook