Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

Maraš će ponovo na sud

Ujedinjeni regioni Srbije su se očekivano priključili svojim koalicionim partnerima
Srpskoj naprednoj stranci u pokušaju da se obračunaju sa opozicijom.

Nakon saopštenja SNS u kojem se spominju „Čanak i saučesnici" odgovorni za sve loše u Srbiji, počev od reforme pravosuđa, danas se oglasio i URS čiji je lider, za razliku od Čanka, 12 godina u vlasti sa svojim ministrima.

Odbori LSV | Sreda, 25. 07. 2012. | Komentara: 0

Sledećeg vikenda izbori za savete mesnih zajednica u Žablju

ŽABALJ - Izbori za članove Saveta mesnih zajednica u opštini Žabalj - MZ Žabalj, MZ Čurug, MZ Đurđevo i MZ Gospođinci, zakazani su za 5. avgust ove godine, a Liga socijaldemokrata Vojvodine imaće svoje kandidate u svim mesnim zajednicama.
Odbori LSV | Utorak, 24. 07. 2012. | Komentara: 0

Vlast odbila da glasa o elementarnoj nepogodi

TEMERIN - Lokalna vlast u Temerinu odbila je inicijativu Opštinskog odbora LSV da se na teritoriji opštine proglasi elementarna nepogoda zbog suše i da se pomogne poljoprivrednicima, a da se novac za to obezbedi tako što će broj članova gradskog veća sa postojećih 10 biti smanjen na zakonski minumim od pet.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook