Deklaracija - lična karta proizvoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Deklaracija - lična karta proizvoda

VRŠAC - Povodom Svetskog dana potrošača u prostorijama Gradskog odbora LSV Vršac Olgica Lukač je održala predavanje na temu "Deklaracija – lična karta proizvoda". 

lsv

Predavanje je organizovano u saradnji sa UGZP "Košava", udruženjem građana koje se od osnivanja 2005. godine bavi pitanjima zaštite interesa potrošača i korisnika usluga na nivou lokalne samouprave grada Vršca, ali je i član asocijacije APOS sa sedištem u Novom Sadu. 

Višegodišnja saradnja UGZP "Košave" i GrO LSV Vršac svakako da su od velikog značaja u oblasti zaštite interesa potrošača i korisnika usluga, jer im pomažu u rešavanju mnogobrojnih potrošačkih problema. 

Ujedno, LSV je jedina politička stranka u Srbiji koja je prepoznala smisao i značaj pravilnog vođenja potrošačke politike nezavisno od zvanične državne potrošačke politike i daje punu potporu i podršku radu udruženjima koja se bave zaštitom interesa potrošača.  

U tom smislu, ovu problematiku i njeno adekvatno rešavanje je LSV unela i u svoj novi Statut.
(BILSV, 15.03.2018)



Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Dugogodišnja borba za Vojvodinu

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka organizovao je sinoć u Pivnicama predizbornu tribinu na kojoj su pred oko 150 meštanki i meštana govorili predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, predsednik OO LSV Bačka Palanka Vladimir Trkulja i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sitemu Boban Orelj.
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija "Budi deo naše kuće"

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su danas akciju u centru grada, u okviru koje je direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev, razgovarao sa sugrađankama i sugrađanima o najvećim problemima u gradu i odgovarao na njihova pitanja.
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Izgraditi eko česmu u MZ Mala Amerika

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton, podržao je danas akciju Mesne organizacije LSV Mala Amerika, potpisavši inicijativu da se u ovoj mesnoj zajednici izgradi eko česma.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook