Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Odbori LSV | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

LSV Kikinda predala listu za učešće na lokalnim izborima

KIKINDA – Predstavnici Gradskog odbora LSV Kikinda predali su, drugi po redu, Opštinskoj izbornoj komisiji, listu za učešće na lokalnim izborima u Kikindi.
Odbori LSV | Utorak, 20. 03. 2012. | Komentara: 0

Potvrđen pobednički tim u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine na većinskoj izbornoj listi Aleksandar Marton, podsetio je danas da je Liga pre dva dana predala svoju izbornu listu sa 67 kandidatkinja i kandidata za odbornice i odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, kojom će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Proglašena izborna lista LSV u Novom Sadu

NOVI SAD - Gradska izborna komisija u Novom Sadu potvrdila je izbornu listu Lige
socijaldemokrata Vojvodine - Novi Sad naša kuća – Nenad Čanak" kao drugu na lokalnim izborima, javlja Beta Na listi LSV nastupiće i kandidati Srpskog pokreta obnove.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook