Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika grada Zrenjanina Bojan Kostreš, na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine održanoj u subotu uveče u Čenti poručio je da se Ligašice i Ligaši 22 godine zalažu za punu autonomiju Vojvodine, što su, svojim delima u Skupštini Republike Srbije i u pokrajinskom parlamentu do sada i pokazali.
Odbori LSV | Nedelja, 18. 03. 2012. | Komentara: 0

Potvrđena lista LSV Pančevo

PANČEVO - Izlazeći prvi put samostalno na lokalne izbore u Pančevu, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u ovom gradu predao je rano jutros, drugi po redu, listu za učešće na lokalnim izborima u Pančevu.
Odbori LSV | Petak, 16. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Somboru da se zauzme za radnike "Borelija"

SOMBOR, 16. mart – Pozivamo lokalnu vlast nađe način da finansijski, ili nekako drugačije pomogne radniku Borelija, samohranom roditelju,  a koji se u očaju zabarikadirao u prodavnici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook