Dobar rezultat LSV u Subotici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 22. 07. 2015. | Komentara: 0

Dobar rezultat LSV u Subotici

UBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zadovoljan je rezultatima postignutim na nedeljnim izborima za članove skupština mesnih zajednica u Subotici.

LSVKako je navedeno u saopštenju subotičkih ligaša, za kandidate sa 22 liste LSV, u isto toliko mesnih zajednica, glasalo je oko 11,5 odsto žitelja ovih naselja, što je za 1,5 odsto bolji rezultat u odnosu na izbore iz 2011. godine. Prema podacima Izbornog štaba GrO LSV, u ukupnom zbiru, na izborima za članove skupština u 37 mesnih zajednica na teritoriji cele Subotice, za kandidate LSV-a glasalo je oko 7,6 odsto Subotičana i Subotičanki.

- Kao jedina građanska opcija koja je učestvovala na ovim izborima, Liga socijaldemokrata Vojvodine se zahvaljuje svim Subotičanima i Subotičankama koji su glasali za kandidate sa naših izbornih lista i na taj način omogućili našim kandidatima da aktivno učestvuju u rešavanju problema u mesnim zajednicama. Ujedno poručujemo da će se Liga i dalje zalagati za ozbiljne i korenite promene u gradu, bez kojih ne može biti boljitka ni za mesne zajednice, odnosno subotička naselja – navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Lige u Subotici.
                       
(BILSV, 22.07.2015)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook