DSS laže jer nema šta da kaže niti kritikuje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 04. 2019. | Komentara: 0

DSS laže jer nema šta da kaže niti kritikuje

Novi Sad, 16. april 2019 - Funkcioneri onoga što je ostalo od nekadašnjeg Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije nikada nisu razumeli šta znači posvetiti se razvoju i unapređenju komunalne infrastrukture Novog Sada.

LSV

Zato i nije bilo čudno kada su pre dva meseca prvi put izmislili da početak radova na izgradnji nove kanalizacione glavne crpne stanice NGC1 u parku kod nekadašnjeg Žeželjevog mosta znači da će ovaj deo grada postati nemoguće mesto za život zbog nesnosnog smrada.

Nisu nas iznenadili. Mislili smo da ne razumeju.

Svako iole dobronameran je iz saopštenja JKP “Vodovod i kanalizacija” koje je usledilo mogao da sazna da je ta crpna stanica projektovana u skladu sa važećom pravnom regulativom Republike Srbije i u skladu sa evropskim normama.

Objašnjeno je da je pitanju potpuno izolovan objekat sa nemogućnošću izlaska zagađenog "smrdljivog" vazduha.  Čak je organizovana i tribina na kojoj su građani MZ ”Dunav” u razgovoru sa predstavnicima Grada i JKP “Vodovod i kanalizacija” dobili sve odgovore.

Budući da ostatak funkcionera vanparlamentarne DSS sada ponavlja svoje izmišljotine i čak organizuje nekakav “Protest protiv smrada”, potpuno je jasno da laž nije posledica nerazumevanja, nego nedostatka konkretnih ideja o tome šta uopšte kritikovati.

Tužna skupina preostalih u Gradskom odboru DSS po svoj prilici svesno laže kako bi samoj sebi povratila barem privid da postoji i ima šta da kaže i kritikuje.

Ali, više puta ponovljena laž neće postati istina.

Građani MZ “Dunav” nemaju nikavog razloga za brigu, a nekolicini preostalih funkcionera DSS predlažemo da nastave da spavaju kao i do sada, ili još bolje, pokušaju da rade nešto drugo u životu.

 

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost građanki i građana mora biti na prvom mestu

ZRENJANIN - U narednom periodu, odnosno u naredne četiri godine, ću se truditi da zastupam interese svih građanki i građana Zrenjanina u Skupštini AP Vojvodine – rekao je danas na konferenciji za novinare potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za poslanika u pokrajinskom parlamentu, po većinskom izbornom sistemu Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Subota, 21. 04. 2012. | Komentara: 0

Otvorena vrata za spas trščara

NOVI SAD - Mesni odbor „Sava Kovačević“ Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad organizovao je danas akciju „Otvorena vrata za spas trščara“ kako bi sugrađanke i sugrađane još jednom upozorio na značaj i lošu situaciju ovih kuća koje se nalaze u Ulici kraljevića Marka.
Odbori LSV | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Bez lažnih obećanja

BEČEJ – Liga socijaldemokrata Vojvodine ne obećava, poput drugih stranaka, otvaranje novih radnih mesta niti novac koji će padati sa neba ukoliko Liga dođe na vlast, već će i dalje insistirati na borbi za Vojvodinu i mogućnost da ona raspolaže svojom imovinom, istakao je na tribini u Drljanu šef izbornog štaba OO LSV Bečej Tot Ferenc.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook