GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2018. | Komentara: 0

GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

Bečej - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Grupu građana“ Samo lokalno“ da iz moralnih i ljudskih razloga vrati mandate pokretu Dosta je bilo, na čijoj listi su izabrani za odbornike u Skupštinu opštine Bečej. Tek u tom slučaju imaju pravo da drže lekcije drugim partijama. 

lsv

GG“Samo lokalno“ insinuacijama i manipulacijma kao i projekcijama „ Šta bi bilo, kad bi bilo“, obmanjuje građane i građanke opštine Bečej. Uzimajući u lažnu odbranu SVM u Bečeju, politikantski zatvaraju oči pred odgovornošću ove partije za slučajeve kada su zbog njihovih nepromišljenih odluka građani naše opštine oštećeni za višemilionske iznose. Jedina ideja koja ih vodi je da dobiju poene u javnosti i od simpatizera SVM, a da političke konkurente bez argumenata, lažima devalviraju. 

Ligaši postavljaju pitanje kako građanke i građani naše opštine da veruju bivšim odbornicima pokreta Dosta je bilo( DJB) na reč, kada im ni sopstvena stranka nije verovala, te ih je isključila iz pokreta. Nakon isključenja iz stranke oni su zadržali mandate u lokalnom parlamentu i osnovali GG “Samo lokalno“. Varaju i obmanjuju građane lažima na isti način kao kada su se zvali pokret Dosta je bilo. Nema tu ni trunke odgovorne politike prema građankama i građanima opštine Bečej. 

Zdravu ekonomiju, bolji žovot građankama i građanima i zdravu principijelnu politiku ne mogu da pruže demagozi poput bivših odbornika „Dosta je bilo“. Obećanjima i raznim insinuacijama žele da prevare građanke i građane opštine Bečej izmišljajući neistine o svojim političkim konkurentima, a nisu uradili osnovnu principijelnu stvar -vratili mandate partiji koja ih je osvojila.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bečej
Odbori LSV | Utorak, 22. 01. 2019. | Komentara: 0

Još uvek bez radova na obilaznici

Liga socijaldemokrata Vojvodine još jednom postavlja pitanje zrenjaninskoj naprednjačkoj vlasti zašto izgradnja obilaznice oko Zrenjanina još nije započeta.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 01. 2019. | Komentara: 0

LSV položila venac povodom godišnjice Novosadske racije

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldmokrata Vojvodine Novi Sad na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem i danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.
Odbori LSV | Subota, 19. 01. 2019. | Komentara: 0

Pozdravljamo odluku SO Šid da uvaži zahtev LSV i poveća broj članova mesnih zajednica

Na nedavno održanoj sednici Skupštine opštine Šid, zakazanoj po hitnom postupku, doneta je odluka da se poveća broj članova saveta mesnih zajednica Bingula i Ljuba sa tri na pet.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook