GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2018. | Komentara: 0

GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

Bečej - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Grupu građana“ Samo lokalno“ da iz moralnih i ljudskih razloga vrati mandate pokretu Dosta je bilo, na čijoj listi su izabrani za odbornike u Skupštinu opštine Bečej. Tek u tom slučaju imaju pravo da drže lekcije drugim partijama. 

lsv

GG“Samo lokalno“ insinuacijama i manipulacijma kao i projekcijama „ Šta bi bilo, kad bi bilo“, obmanjuje građane i građanke opštine Bečej. Uzimajući u lažnu odbranu SVM u Bečeju, politikantski zatvaraju oči pred odgovornošću ove partije za slučajeve kada su zbog njihovih nepromišljenih odluka građani naše opštine oštećeni za višemilionske iznose. Jedina ideja koja ih vodi je da dobiju poene u javnosti i od simpatizera SVM, a da političke konkurente bez argumenata, lažima devalviraju. 

Ligaši postavljaju pitanje kako građanke i građani naše opštine da veruju bivšim odbornicima pokreta Dosta je bilo( DJB) na reč, kada im ni sopstvena stranka nije verovala, te ih je isključila iz pokreta. Nakon isključenja iz stranke oni su zadržali mandate u lokalnom parlamentu i osnovali GG “Samo lokalno“. Varaju i obmanjuju građane lažima na isti način kao kada su se zvali pokret Dosta je bilo. Nema tu ni trunke odgovorne politike prema građankama i građanima opštine Bečej. 

Zdravu ekonomiju, bolji žovot građankama i građanima i zdravu principijelnu politiku ne mogu da pruže demagozi poput bivših odbornika „Dosta je bilo“. Obećanjima i raznim insinuacijama žele da prevare građanke i građane opštine Bečej izmišljajući neistine o svojim političkim konkurentima, a nisu uradili osnovnu principijelnu stvar -vratili mandate partiji koja ih je osvojila.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bečej
Odbori LSV | Sreda, 23. 05. 2018. | Komentara: 0

Žičana ograda kao simbol nerada naprednjačke vlasti

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin ponovo pita predstavnike gradske vlasti zašto se ništa nije uradilo na izgradnji replike kuće Filkovića, koja je srušena pukim nemarom i nebrigom za opšte dobro i očuvanje nasleđa.
Odbori LSV | Petak, 18. 05. 2018. | Komentara: 0

U novobečejskom budžetu za pevaljke više nego za poljoprivredu i funkcionisanje grada

O tome zašto je za „pevaljke“ u novobečejskoj kasi spremno 48.700.000 dinara, što je na kraju kada se dodaju sredstva republike i pokrajine oko 70.000.000, a što je više nego za poljoprivredu i funkcionisanje grada i zašto u izveštaju i planu Štaba za  vanredne situacije nema ni reči o prošlogodišnjoj suši, kao i o tome zašto je grad sve zapušteniji i prljaviji i zašto se prave greške  pri organizaciji licitacije državne zemlje odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine pitali su su vladajuću SNS-DS koaliciju, na dvadesetoj sednici skupštine i dali svoje predloge rešenja nastalih neregularnosti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 05. 2018. | Komentara: 0

Država da plati drugi tehnički pregled automobila

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo izjavio je danas da je uvođenje tehničkog pregleda na svakih šest meseci za vozila starija od 15 godina poslednji u nizu bahatih postupaka vlasti i smatra ga potpuno pogrešnim.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook