GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2018. | Komentara: 0

GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

Bečej - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Grupu građana“ Samo lokalno“ da iz moralnih i ljudskih razloga vrati mandate pokretu Dosta je bilo, na čijoj listi su izabrani za odbornike u Skupštinu opštine Bečej. Tek u tom slučaju imaju pravo da drže lekcije drugim partijama. 

lsv

GG“Samo lokalno“ insinuacijama i manipulacijma kao i projekcijama „ Šta bi bilo, kad bi bilo“, obmanjuje građane i građanke opštine Bečej. Uzimajući u lažnu odbranu SVM u Bečeju, politikantski zatvaraju oči pred odgovornošću ove partije za slučajeve kada su zbog njihovih nepromišljenih odluka građani naše opštine oštećeni za višemilionske iznose. Jedina ideja koja ih vodi je da dobiju poene u javnosti i od simpatizera SVM, a da političke konkurente bez argumenata, lažima devalviraju. 

Ligaši postavljaju pitanje kako građanke i građani naše opštine da veruju bivšim odbornicima pokreta Dosta je bilo( DJB) na reč, kada im ni sopstvena stranka nije verovala, te ih je isključila iz pokreta. Nakon isključenja iz stranke oni su zadržali mandate u lokalnom parlamentu i osnovali GG “Samo lokalno“. Varaju i obmanjuju građane lažima na isti način kao kada su se zvali pokret Dosta je bilo. Nema tu ni trunke odgovorne politike prema građankama i građanima opštine Bečej. 

Zdravu ekonomiju, bolji žovot građankama i građanima i zdravu principijelnu politiku ne mogu da pruže demagozi poput bivših odbornika „Dosta je bilo“. Obećanjima i raznim insinuacijama žele da prevare građanke i građane opštine Bečej izmišljajući neistine o svojim političkim konkurentima, a nisu uradili osnovnu principijelnu stvar -vratili mandate partiji koja ih je osvojila.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bečej
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 03. 2018. | Komentara: 0

Formirati radne grupe za sprečavanje odlaska mladih i probleme sela

Ponovo je odbornicima dostavljen materijal za dopunu dnevnog reda na kraju sednice, čime im nije ostavljeno ni 3 minuta da se pripreme, posebno za razmatranje bitnih strateških dokumenata kao što je program lokalnog ekonomskog razvoja grada za naredne dve godine od kog zavisi ostanak ljudi u gradu i dolazak investitora.
Odbori LSV | Utorak, 20. 03. 2018. | Komentara: 0

Kap koja je prelila čašu

Zajedničkim saopštenjem, koje su potpisali Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine, Gradski odbor Demokratske stranke, Gradski odbor „Dosta je bilo“,  Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri, Udruženje građana „Naš grad, naša stvar“, Gradski odbor Socijaldemokratske stranke, Centar za zaštitu potrošača „Begej“, Pokret slobodnih građana i Povereništvo Narodne stranke, podsetili su i upozorili javnost na problem pijaće vode koji se u tom gradu ne rešava.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 03. 2018. | Komentara: 0

Novi Sad ulazi u borbu protiv divljih taksista

Novosadska vlast je radi borbe protiv "divljih" taksista formirala radnu grupu čiji predsednik je član gradskog veća Aleksandar Kravić, preneo je Radio021. Prema njegovim rečima, Novi Sad dugo godina ima problem divljih taksista, a čijem rešavanju se sada pristupa sistemski.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook