GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2018. | Komentara: 0

GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

Bečej - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Grupu građana“ Samo lokalno“ da iz moralnih i ljudskih razloga vrati mandate pokretu Dosta je bilo, na čijoj listi su izabrani za odbornike u Skupštinu opštine Bečej. Tek u tom slučaju imaju pravo da drže lekcije drugim partijama. 

lsv

GG“Samo lokalno“ insinuacijama i manipulacijma kao i projekcijama „ Šta bi bilo, kad bi bilo“, obmanjuje građane i građanke opštine Bečej. Uzimajući u lažnu odbranu SVM u Bečeju, politikantski zatvaraju oči pred odgovornošću ove partije za slučajeve kada su zbog njihovih nepromišljenih odluka građani naše opštine oštećeni za višemilionske iznose. Jedina ideja koja ih vodi je da dobiju poene u javnosti i od simpatizera SVM, a da političke konkurente bez argumenata, lažima devalviraju. 

Ligaši postavljaju pitanje kako građanke i građani naše opštine da veruju bivšim odbornicima pokreta Dosta je bilo( DJB) na reč, kada im ni sopstvena stranka nije verovala, te ih je isključila iz pokreta. Nakon isključenja iz stranke oni su zadržali mandate u lokalnom parlamentu i osnovali GG “Samo lokalno“. Varaju i obmanjuju građane lažima na isti način kao kada su se zvali pokret Dosta je bilo. Nema tu ni trunke odgovorne politike prema građankama i građanima opštine Bečej. 

Zdravu ekonomiju, bolji žovot građankama i građanima i zdravu principijelnu politiku ne mogu da pruže demagozi poput bivših odbornika „Dosta je bilo“. Obećanjima i raznim insinuacijama žele da prevare građanke i građane opštine Bečej izmišljajući neistine o svojim političkim konkurentima, a nisu uradili osnovnu principijelnu stvar -vratili mandate partiji koja ih je osvojila.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bečej
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2018. | Komentara: 0

Nestručna i bahata vlast u Zrenjaninu da poštuje zakon ili da ode

Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugo upozorava na nestručnost i bahatost predstavnika lokalne vlasti u Zrenjaninu. Njihov rad je hronično loš, a neozbiljnost je karakteristika koja se često uočava.
Odbori LSV | Utorak, 02. 10. 2018. | Komentara: 0

Sramotan odnos lokalne vlasti prema antifašizmu

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, povodom Dana oslobođenja Zrenjanina od fašizma, položila je venac na mestu nekadašnjeg najvećeg nacističkog logora u Banatu.
Odbori LSV | Nedelja, 30. 09. 2018. | Komentara: 0

Tražimo odgovore - pokažite da poštujete javnost rada

Zrenjaninske ligašice i ligaše je obradovala vest da je gradu Zrenjaninu dodeljeno priznanje za doprinos afirmisanju prava javnosti da zna u kategoriji lokalnih organa javne vlasti. Nadamo se da će lepih vesti i nagrada biti i ubuduće.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook