GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 03. 2018. | Komentara: 0

GG Samo lokalno prvo da vrati ukradene mandate, pa onda da deli lekcije

Bečej - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Grupu građana“ Samo lokalno“ da iz moralnih i ljudskih razloga vrati mandate pokretu Dosta je bilo, na čijoj listi su izabrani za odbornike u Skupštinu opštine Bečej. Tek u tom slučaju imaju pravo da drže lekcije drugim partijama. 

lsv

GG“Samo lokalno“ insinuacijama i manipulacijma kao i projekcijama „ Šta bi bilo, kad bi bilo“, obmanjuje građane i građanke opštine Bečej. Uzimajući u lažnu odbranu SVM u Bečeju, politikantski zatvaraju oči pred odgovornošću ove partije za slučajeve kada su zbog njihovih nepromišljenih odluka građani naše opštine oštećeni za višemilionske iznose. Jedina ideja koja ih vodi je da dobiju poene u javnosti i od simpatizera SVM, a da političke konkurente bez argumenata, lažima devalviraju. 

Ligaši postavljaju pitanje kako građanke i građani naše opštine da veruju bivšim odbornicima pokreta Dosta je bilo( DJB) na reč, kada im ni sopstvena stranka nije verovala, te ih je isključila iz pokreta. Nakon isključenja iz stranke oni su zadržali mandate u lokalnom parlamentu i osnovali GG “Samo lokalno“. Varaju i obmanjuju građane lažima na isti način kao kada su se zvali pokret Dosta je bilo. Nema tu ni trunke odgovorne politike prema građankama i građanima opštine Bečej. 

Zdravu ekonomiju, bolji žovot građankama i građanima i zdravu principijelnu politiku ne mogu da pruže demagozi poput bivših odbornika „Dosta je bilo“. Obećanjima i raznim insinuacijama žele da prevare građanke i građane opštine Bečej izmišljajući neistine o svojim političkim konkurentima, a nisu uradili osnovnu principijelnu stvar -vratili mandate partiji koja ih je osvojila.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bečej




Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.
Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook