Gradska vlast da se odredi prema skandalu, ili pristupi izgradnji sekularnog vodovoda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 01. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se odredi prema skandalu, ili pristupi izgradnji sekularnog vodovoda

NOVĆI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo je pozvala gradsku vlast da se odredi prema skandalu u kom je JKP „Vodovod i kanalizacija“ osveštalo vodu ili da se najhitnije pristupi izgradnji sekularnog vodovoda.

LSV- Budući da je voda u gradskom vodovodu sada osveštana, to znači da se svetom vodicom ispiraju klozetske šolje. Takvu uvredu svim hrišćanima u Novom Sadu mogu osmisliti samo bolesni umovi poput čelnika interesne grupe Dinara-Drina-Dunav i njihovih pomagača poznatih po ljubavi prema tuđem novcu – navodi se u odgovoru Gradskog odbora LSV Novi Sad na reakciju DDD i Srpskog pokreta obnove.
 
- Što se tiče predloga koalicije DDD-SPO da osveštamo svoje prostorije i „isteramo đavola iz njih“, ove novokomponovane vernike obaveštavamo da su džabe postili, jer se za njih zbog ovoga što su uradili sada kopa metro u paklu. Ovo što su oni učinili je vrhunac svetogrđa. Šta je sad sledeće? Da osveštaju kanalizaciju? Još jednom, Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva gradsku vlast da se odredi prema ovom skandalu ili da se najhitnije pristupi izgradnji sekularnog vodovoda – zaključuje se u saopštenju.
 
(BILSV, 20.01.2015)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook