Gradska vlast da se odredi prema skandalu u JKP Vodovod i kanalizacija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 01. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se odredi prema skandalu u JKP Vodovod i kanalizacija

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se gradska vlast odredi prema skandalu sa osveštavanjem vode u gradskom vodovodu.  

LSV
- Odakle pravo interesnoj organizaciji Dinara - Drina - Dunav da tako nešto organizuje u sekularnoj državi i preduzeću čiji su vlasnici svi građani Novog Sada, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost?  Eto još jednog dokaza o tome kako izgleda kada grad vode bahati, neposobni i nestručni. Činjenica da je savetnik direktora ujedno i predsednik DDD pokazuje da je za tu interesnu organizaciju JKP „Vodovod i kanalizacija“ partijski plen i stranačko preduzeće – navodi se u saopštenju Gradskog odbora LSV Novi Sad.

Kada o najvažnijem komunalnom preduzeću u Novom Sadu odlučuje neko ko je osumnjičen za kupovinu glasova i umešan u niz skandala i afera, sledeće što možemo očekivati je da nam osveštavanje vode bude obavezna stavka na računima, ističu ligaši.

- Neko bi rekao da besposlen Bokan i gradsku vodu krsti, ali činjenica da je tu bio i zamenik gradonačelnika ovom skandalu daje i potpis najviših gradskih predstavnika. Kada sledeći put izađete na izbore, dobro pogledajte u šta je ova vlast sa DDD i ostalim interesnim grupacijama, koje joj dodaju većinu, pretvorila ovaj grad – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.

(BILSV, 20.01.2015)



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook