Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 05. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

NOVI SAD, 18. maj - Vest o odlasku Andreja Fajgelja sa funkcije direktora Kulturnog centra Novog Sada je važna i dobra vest najpre za tu više nego važnu instituciju kulture u Novom Sadu, ali i za grad uopšte. Međutim, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Andrej Fajgelj bude smenjen, umesto da se samo formalno usvaja njegova ostavka.  

LSVNakon svega što je učinio tokom dve godine mandata na čelu Kulturnog centra Novog Sada nedopustivo je da se Fajgelj izvuče od odgovornosti tako što podnosi ostavku  jer se nadurio na medije.

Zbog unižavanja Kulturnog centra i sve bruke koju je naneo Novom Sadu, zbog svih njegovih afera i spornih poslova sa „Informatikom“, kao i sumnjivog finansiranja savetnica, neophodno je da se gradska vlast opredeli o njegovom učinku i rezultatima te preduzme jedini mogući odgovoran potez,  a to je - da ga smeni.

Ujedno, budući da je njegov mandat obeležen spomenutim aferama, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva i detaljnu proveru finansijskog poslovanja Kulturnog centra i svih ugovora koje je potpisivao.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook