Gradski odbor SNS zloupotrebio đake za političku promociju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 01. 09. 2015. | Komentara: 0

Gradski odbor SNS zloupotrebio đake za političku promociju

NOVI SAD - Gradonačelnik i gradska uprava Novog Sada juče su, zajedno sa ministarkom saobraćaja imali dobru i korisnu akciju posvećenu početku školske godine i bezbednosti u saobraćaju.

LSV

Tu aktivnost je Gradski odbor Srpske napredne stranke od jutros na  najgrublji način ukaljao i zloupotrebio, jer su njihovi aktivisti danas na ulazu u škole delili letke o bezbednosti dece u saobraćaju sa potpisom SNS. 

Postoje stvari koje se u politici ne rade. Jedna od njih je da političke stranke ne dele letke na ulazu u školu. Zato što je to sramota i što je to politička zloupotreba dece i njihovih roditelja.

Najmanje što može i treba da učini gradonačelnik i visoki funkcioner SNS jeste da nadležnima u Gradskom odboru SNS sugeriše da obustave ovu akciju i da upute izvinjenje za ovu sramotu, pre svega deci i roditeljima.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad 





Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook