Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

LSV PančevoPANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine" ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.

- Pojava ovakvih grafita i njima sličnih u jednom multietničkom i multi konfesionalnom gradu poput Pančeva je vrlo opasna i ne doprinosi održavanju tradicionalno dobrih odnosna koji postoje između različitih naroda u našem gradu "  ističe se u saopštenju.

Ligašice i ligaši u Pančevu naglašavaju da niko neće odvratiti LSV da istraje u borbi za ideje na koje je i te kako ponosna, a koje svakim danom prepoznaju kao svoje sve više njihovih sugrađanki i sugrađana.

- Obzirom da su specijalizovane službe Policijske uprave Pančeva odradile opsežan uviđaj očekujemo da će istraga dati rezultate i da će počinioci ovog dela biti uhvaćeni" zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 11.08.2011.)
Odbori LSV | Sreda, 11. 09. 2019. | Komentara: 0

Bezbednost dece u saobraćaju ne sme biti ugrožena

Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas da se hitno postave semafori i adekvatna saobraćajna signalizacija u Zrenjaninu i okolnim naseljenim mestima, a posebno pored školskih objekata.
Odbori LSV | Sreda, 04. 09. 2019. | Komentara: 0

Ponižavajući položaj penzionera nedopustiv

Klub penzionera Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upozorava na veoma loš materijalno-finansijski, ali i sveukupni položaj u kojem se nalaze penzioneri.
Odbori LSV | Utorak, 03. 09. 2019. | Komentara: 0

Identifikovati i sankcionisati odgovorne za grafite mržnje

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje novo ispisivanje grafita mržnje u Novom Sadu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook