Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

LSV PančevoPANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine" ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.

- Pojava ovakvih grafita i njima sličnih u jednom multietničkom i multi konfesionalnom gradu poput Pančeva je vrlo opasna i ne doprinosi održavanju tradicionalno dobrih odnosna koji postoje između različitih naroda u našem gradu "  ističe se u saopštenju.

Ligašice i ligaši u Pančevu naglašavaju da niko neće odvratiti LSV da istraje u borbi za ideje na koje je i te kako ponosna, a koje svakim danom prepoznaju kao svoje sve više njihovih sugrađanki i sugrađana.

- Obzirom da su specijalizovane službe Policijske uprave Pančeva odradile opsežan uviđaj očekujemo da će istraga dati rezultate i da će počinioci ovog dela biti uhvaćeni" zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 11.08.2011.)
Odbori LSV | Utorak, 28. 01. 2020. | Komentara: 0

Zašto građani Zrenjanina još uvek nemaju zdravu pijaću vodu

Gradonačelnik Zrenjanina izjavio je prošle nedelje da će postrojenje za prečišćavanje vode ponovo početi sa radom i da će do kraja ove nedelje u potpunosti preuzeti vodosnabdevanje.
Odbori LSV | Sreda, 22. 01. 2020. | Komentara: 0

Ni posle tri nedelje ne znamo ko su fašisti koji su uvredili žrtve racije

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem, danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Vojvodina je rešenje, Vojvođanski front je rešenje

Liga socijaldemokrata Vojvodine aktivno radi na tome da se obezbede uslovi da građani Zrenjanina žive pristojno od svog rada, dobiju zdravu pijaću vodu, udišu čist vazduh i imaju rešeno pitanje kafilerije, savremenog načina odlaganja i upravljanja otpadom. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook